Meny
Din varukorg

Vi levererar bara inom Sverige!

 

Styckdosor

Styckdosor
Tillverkare: COZ
COZ No.1 Blue Avalanche S4 är ett all-white-snus med prillor i slim-format. Smaken av pepparmint är riktigt fräsch och snuset har en snabb nikotinleverans som kompletterar smaken på ett balanserat sätt. Formatet på prillan är smal och diskret under läppen. Ett portionssnus av riktigt ..
32kr
Exkl moms:26kr
Tillverkare: COZ
COZ No.10 Love S2 är ett all-white-snus kärlektsfullt smaksatt med hallon. Prillorna är i slim-format. Smaken för tankarna till hallonsoda och är riktigt fräsch. Snuset har en snabb nikotinleverans som kompletterar smaken på ett balanserat sätt. Formatet på prillan är smal och diskret unde..
32kr
Exkl moms:26kr
Tillverkare: COZ
COZ No.12 Citrus Thorn S3  är ett lite starkare all-white-snus med smak av apelsin. Den balanserade smaken av solmogna aplesiner varar riktigt länge samtidigt som den har en snabb nikotinleverans.COZ No.12 Citrus Thorn S3 har en nikotinstyrka på 12mg/g som gör den t..
32kr
Exkl moms:26kr
Tillverkare: COZ
COZ No.14 American Soda S3  är ett lite starkare all-white-snus med smak av cola. Smaken är mycket väl avvägd och räcker länge. Nikotinet levereras snabbt utan att påverka smaken.COZ No.14 American Soda S3 har en nikotinstyrka på 12mg/g som gör den till en lite star..
32kr
Exkl moms:26kr
Tillverkare: COZ
COZ No.2 Green Glacier S2 är ett medelstarkt all-white-snus med smak av sweet mint. Den balanserade smaken av mint och sötma varar riktigt länge samtidigt som den har en snabb nikotinleverans.COZ No.2 Green Glacier S2 har slimmade vita prillor som minimerar missfärgning av tä..
32kr
Exkl moms:26kr
Tillverkare: COZ
COZ No.3 Purple Midnight S3 har en riktigt spännande smaksättning med sin kombination av lakrits och viol. Smaken är mycket väl avvägd och räcker länge. Nikotinet levereras snabbt utan att påverka smaken. COZ No.3 Purple Midnight S3 har lång hållbarhet och portionpåsarna i slimformat gör a..
32kr
Exkl moms:26kr
Tillverkare: COZ
COZ No.4 Red Sunset S2 har, utan att för den delen vara söt, en tydlig smak av honungsmelon med diskret underton av honung. Prillorna hos COZ No.4 Red Sunset S2 är av formatet slim all-white, dvs helvita, vilket medför att de ligger diskret och bekvämt under läppen.COZ No.4 Red Su..
32kr
Exkl moms:26kr
Tillverkare: Dope
DOPE Freeze Crazy Strong 30mg erbjuder en djup och långvarig smakupplevelse.Balansen mellan mynta och eukalyptus ger en stark kick tillsammans med dess nikotinnivå på 21mg per prilla. DOPE Freeze Crazy Strong kommer om 22 slimmade helvita portionspåsar i en snygg dosa och tack vare det perfekta..
28kr
Exkl moms:22kr
Tillverkare: Dope
DOPE Freeze Strong Edition 16mg  har en svalkande smak av mynta perfekt balanserad med eukalyptus och en nikotinstyrka på  11,2mg per prilla!Om du letar efter den där perfekta kombinationen av mynta och eukalyptus men vill ha lite lägre nikotinstyrka än det är i storebror Freeze Crazy ..
28kr
Exkl moms:22kr
Tillverkare: Dope
DOPE Freeze Super Strong 50(!)mg erbjuder en superstark,djup och långvarig smakupplevelse.Balansen mellan mynta och eukalyptus ger en riktigt stark kick tillsammans med dess nikotinnivå på HELA 35(!)mg per prilla. DOPE Freeze Super Strong kommer om 22 slimmade helvita portionspåsar i ..
28kr
Exkl moms:22kr
Tillverkare: Dope
DOPE Ice Cool Strong Editon 16mg  är en stark nikotinpåse packade med klassisk svalkande mintsmak  och en nikotinstyrka på 11,2mg per prilla!DOPE Ice Cool Strong Edition kommer om 22 slimmade helvita portionspåsar i en snygg burk och tack vare det perfekta formatet på portionerna sitte..
28kr
Exkl moms:22kr
Tillverkare: Dope
DOPE Ice Mango Crazy Strong Edition 28,5mg har smaken av söt mango och färsk mynta i en skön harmoni mellan mangons sötma och myntans svalkande och uppfriskande smak och levererar en nikotinstyrka på 20mg per prilla.Mango är inget vi ser varje dag i en nikotinpåse, vilket är konstigt efters..
28kr
Exkl moms:22kr
Visar 1 till 12 av 17 (2 Sidor)