Meny
Din varukorg

Vi levererar bara inom Sverige!

 

Aromer X-15

Aromer X-15

Aromer från X-15

Här har vi samlat aromer för smaksättning av snus, såväl portionssnus som lössnus ifrån X-15.

Hittar du inte smaken du letar efter här så ta en titt i sortimentet från övriga tillverkare!

Tillverkare: X-15
Högkoncentrerad arom från X-15 med smak av citrus och bergamotte. Påminner lite om General. Aromen passar lika bra till lössnus som till portionssnus.Bruksanvisning: 8ml räcker väl till 1kg snussats. Vi rekommenderar att man smaksätter försiktigt & lite i taget. Blanda ordentligt, gärna..
38kr
Exkl moms:30kr
Tillverkare: X-15
Högkoncentrerad arom från X-15 med smak av bergamotte. Aromen passar lika bra till lössnus som till portionssnus.Bruksanvisning: 8ml räcker väl till 1kg snussats. Vi rekommenderar att man smaksätter försiktigt & lite i taget. Blanda ordentligt, gärna med elvisp eller assistent. Förvara ..
38kr
Exkl moms:30kr
Tillverkare: X-15
Högkoncentrerad arom från X-15. Gruvmix är unik då den förhöjer snusets naturliga tobakssmak och ger tobaken en djupare och komplexare karaktär. Aromen passar lika bra till lössnus som till portionssnus.Bruksanvisning: 8ml räcker väl till 1kg snussats. Vi rekommenderar att man smaksätter för..
38kr
Exkl moms:30kr
Tillverkare: X-15
Högkoncentrerad arom från X-15 med smak av lakrits. Aromen passar lika bra till lössnus som till portionssnus.Bruksanvisning: 8ml räcker väl till 1kg snussats. Vi rekommenderar att man smaksätter försiktigt & lite i taget. Blanda ordentligt, gärna med elvisp eller assistent. Förvara snu..
38kr
Exkl moms:30kr
Tillverkare: X-15
Högkoncentrerad arom från X-15 med smak av mint. Aromen passar lika bra till lössnus som till portionssnus.Bruksanvisning: 8ml räcker väl till 1kg snussats. Vi rekommenderar att man smaksätter försiktigt & lite i taget. Blanda ordentligt, gärna med elvisp eller assistent. Förvara snuset..
38kr
Exkl moms:30kr
Tillverkare: X-15
Högkoncentrerad arom från X-15 med smak av örter och enbär. Påminner om Göterborgs Rapé. Aromen passar lika bra till lössnus som till portionssnus.Bruksanvisning: 8ml räcker väl till 1kg snussats. Vi rekommenderar att man smaksätter försiktigt & lite i taget. Blanda ordentligt, gärna me..
38kr
Exkl moms:30kr
Tillverkare: X-15
Högkoncentrerad rökarom från X-15. Aromen passar lika bra till lössnus som till portionssnus.Bruksanvisning: 8ml räcker väl till 1kg snussats. Vi rekommenderar att man smaksätter försiktigt & lite i taget. Blanda ordentligt, gärna med elvisp eller assistent. Förvara snuset i kylen och l..
38kr
Exkl moms:30kr
Visar 1 till 7 av 7 (1 Sidor)