Meny
Din varukorg

Vi levererar bara inom Sverige!

 

Skapa din egna personliga snusdosa!

Snusdosan etsas med laser vilket ger ett grått/vitt resultat beroende på färgvalet av dosan.

OBS! Nytt designverktyg finns nu äntligen för samtliga snusdosor!
Klicka på produktens bild eller titel för att komma till verktyget.
Inne på produktsidan klicka du sedan på knappen "Customize".

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller om frågor uppstår!

Designa din egen snusdosa

Tillverkare: PrimaSnus
PrimaSnus.se snusdosa för lössnus med lasergravyr En exklusiv snusdosa i silvereloxerad aluminium framtagen för lössnus, men lämpar sig lika bra för portionssnus. Locket är av typen gängat skeuvlock och har en gummitätning vilket gararanterar att innehållet bibehåller maximal hållbarhet samt hindr..
375kr
Exkl moms:300kr
Tillverkare: PrimaSnus
PrimaSnus.se snusdosa för portionssnus V2 med lasergravyr En exklusiv snusdosa i eloxerad aluminium framtagen för portionssnus. Dosan finns i följande färger: Svart, Silver, Guld, Blå samt Röd. Både locket och spotkoppen har gummitätningar vilket gararanterar att innehållet bibehåller maximal hål..
375kr
Exkl moms:300kr
Tillverkare: PrimaSnus
PrimaSnus.se snusdosa för lössnus med lasergravyr En exklusiv snusdosa i guldeloxerad aluminium framtagen för lössnus, men lämpar sig lika bra för portionssnus. Locket är gängat av typen skruvlock och har en gummitätning vilket gararanterar att innehållet bibehåller maximal hållbarhet samt hindrar..
375kr
Exkl moms:300kr
Tillverkare: PrimaSnus
PrimaSnus.se snusdosa för portionssnus med lasergravyr En exklusiv snusdosa i eloxerad aluminium framtagen för portionssnus. Dosan finns i följande färger: Svart, Silver, Guld, Blå samt Röd. Både locket och spotkoppen har gummitätningar vilket gararanterar att innehållet bibehåller maximal hållba..
375kr
Exkl moms:300kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)