Meny
Your Cart

Vi levererar bara inom Sverige!

 

Snussatser - Lös

Snussatser - Lös

Här har vi samlat ett gediget sortiment av högkvalitativa snussatser för hemmabakning av lössnus.
Observera att samtliga satser endast innehåller råtobaksspill och beredningsburkar.
Ingredienser så som natriumklorid, natriumkarbonat och glycerol hittar du under produktkategorin ingredienser.
För eventeull smaksättning återfinner du snusaromer m.m. under kategorin Aromer & Kryddor.

Tillverkare: X-15
X-15 Original Snussats har en klassisk tobakssmak med en normal malning av en tobaksblandning av Orient och Burley. Innehåller högkvalitativ tobak från Grekland. Satsen innehåller förutom råtobak för lössnus även två plastburkar med lock som är livsmedelsgodkända samt recept för tillverkning av ..
170kr 200kr
Exkl moms:136kr
Tillverkare: X-15
X-15 Stark Snussats har en klassisk tobakssmak med en normal malning av en tobaksblandning av Orient och Burley. Innehåller högkvalitativ tobak från Grekland. Denna produkt håller lite högre nikotinhalt än normalt. Satsen innehåller förutom råtobak för lössnus även två plastburkar med lock som ä..
170kr 200kr
Exkl moms:136kr
Tillverkare: X-15
X-15 Fin Snussats har en klassisk tobakssmak med en finare malning av en tobaksblandning av Orient och Burley. Innehåller högkvalitativ tobak från Grekland. Satsen innehåller förutom råtobak för lössnus även två plastburkar med lock som är livsmedelsgodkända samt recept för tillverkning av X-15 ..
170kr 200kr
Exkl moms:136kr
X-15 Grov Snussats 1kg
Populär
Tillverkare: X-15
X-15 Grov Snussats har en klassisk tobakssmak med en grövre malning av en tobaksblandning av Orient och Burley. Innehåller högkvalitativ tobak från Grekland. Satsen innehåller förutom råtobak för lössnus även två plastburkar med lock som är livsmedelsgodkända samt recept för tillverkning av X-15..
170kr 200kr
Exkl moms:136kr
Tillverkare: X-15
X-15 Express Lössnus är ett gör-det-själv-snus som inte behöver värmebehandlas, bara tillsätt vatten! Snussatsen har en neutral tobakssmak som med fördel kan smaksättas med valfri arom. En färdig sats av X-15 Express Lössnus ger ca 1150g färdigt snus, motsvarande ca 30 dosor. Tillredning Bland..
495kr
Exkl moms:396kr
Tillverkare: Prillan
Prillan firar 10-års jubileum i år och släpper därmed denna begränsade utgåva. Jubileum har en mustig och aromatisk tobaksblandning. Prillan Jubileum råtobaksspill 1kg blir till ca 2,5kg, cirka 55 dosor, färdigt lössnus efter att man tillrett det. Satsen innehåller förutom råtobaksspill för..
215kr 245kr
Exkl moms:172kr
Tillverkare: Kungssnus
Lucky Price snussats innehåller ingen manual. På locket finns en QR-kod du kan scanna in för att komma till manualen eller så går du vidare till www.lucky-price-snus.com  Lucky Price är Kungssnus första snussats inom segmentet lågprisprodukt. För dig som prioriterar priset främst men ändå vi..
200kr
Exkl moms:160kr
Tillverkare: Kungssnus
Smaken är god, även helt naturell med endast en grundarom i botten. Kungssnus Medusa är en ny medlem i Kungssnusfamiljen, Medusa har tagit sin tid att ta fram, från jakten på den perfekta tobaken till färdig produkt i burk, och är således inget hastverk eller en billig snussats, tvärtom. Medusa i..
320kr
Exkl moms:256kr
Tillverkare: Kungssnus
60% Lamina tobak – 40% Stjälkmjöl Ragnarök ger ett mörkbrunt snus med mycket smak av tobak. Extra rikligt med tyngre tobakssmak. Med ett tema av noggrant utvald tobak med fokus på smak och enkelhet. Tobaksblandningen är omsorgsfullt sammansatt och noggrant kontrollerad. Riklig smak av tobak och r..
320kr
Exkl moms:256kr
Kungssnus Pandoras Box (Batch 004)
2-3 dagar
Tillverkare: Kungssnus
En Snussats Baserad På Grön Virginia Tobak Pandoras Box Batch 004 innehåller till stor del gröntorkad Virginiatobak som ger denna version av Pandora en helt unik smakupplevelse. Prillan blir lättbakad och mörk i färgen. Tobaken är grovmald men beter sig som Mediummald då tobaken är väldigt skör. ..
320kr
Exkl moms:256kr
Tillverkare: Kungssnus
Denna snussats innehåller extra grovmald tobakspulver, en snusdosa, manual, stekpåse och lämplig burk för tillverkning av två kilo snus. Övriga kemikalier ingår ej längre till snussatserna utan måste köpas till separat om så önskas. Pitbull Original Extra Grovmald Den första snussats som ut..
300kr
Exkl moms:240kr
Tillverkare: Kungssnus
Denna snussats innehåller grovmald tobakspulver, en snusdosa, manual, stekpåse och lämplig burk för tillverkning av två kilo snus. Övriga kemikalier ingår ej längre till snussatserna utan måste köpas till separat om så önskas. Pitbull Original Grovmald Den första snussats som utvecklades av..
300kr
Exkl moms:240kr
Visar 1 till 12 av 21 (2 Sidor)