Meny
Your Cart

Vi levererar bara inom Sverige!

 

Kungssnus

Tillverkare: Kungssnus
Mjuk och grön citrusdoft med lite torr, gräsig och blommig sötma avrundad med lite mandarin och tjära. Pandoras Palmarosa är särskilt framtagen för att passa tillsammans snussatsen Pandora´s Box Batch 004 och lyfta fram smakerna i det färdiga snuset. Givetvis går det utmärkt att använda till andra ..
49kr
Exkl moms:39kr
Tillverkare: Kungssnus
Denna är för dig som inte vill ha en arom med smak. Bas är helt naturell och räcker till 2 – 2.5kilo snus. Bas, detta är produkten för dig som vill ha en färdig mix av glycerin och propylenglykol. Anvisning Blanda hela flaskans innehåll i 2-2,5kilo snus och rör om väl. Låt sedan färsksnuset stå..
49kr
Exkl moms:39kr
Tillverkare: Kungssnus
Lucky Price snussats innehåller ingen manual. På locket finns en QR-kod du kan scanna in för att komma till manualen eller så går du vidare till www.lucky-price-snus.com  Lucky Price är Kungssnus första snussats inom segmentet lågprisprodukt. För dig som prioriterar priset främst men ändå vi..
200kr
Exkl moms:160kr
Tillverkare: Kungssnus
Smaken är god, även helt naturell med endast en grundarom i botten. Kungssnus Medusa är en ny medlem i Kungssnusfamiljen, Medusa har tagit sin tid att ta fram, från jakten på den perfekta tobaken till färdig produkt i burk, och är således inget hastverk eller en billig snussats, tvärtom. Medusa i..
320kr
Exkl moms:256kr
Tillverkare: Kungssnus
60% Lamina tobak – 40% Stjälkmjöl Ragnarök ger ett mörkbrunt snus med mycket smak av tobak. Extra rikligt med tyngre tobakssmak. Med ett tema av noggrant utvald tobak med fokus på smak och enkelhet. Tobaksblandningen är omsorgsfullt sammansatt och noggrant kontrollerad. Riklig smak av tobak och r..
320kr
Exkl moms:256kr
Tillverkare: Kungssnus
En Snussats Baserad På Grön Virginia Tobak Pandoras Box Batch 004 innehåller till stor del gröntorkad Virginiatobak som ger denna version av Pandora en helt unik smakupplevelse. Prillan blir lättbakad och mörk i färgen. Tobaken är grovmald men beter sig som Mediummald då tobaken är väldigt skör. ..
320kr
Exkl moms:256kr
Tillverkare: Kungssnus
Denna snussats innehåller extra grovmald tobakspulver, en snusdosa, manual, stekpåse och lämplig burk för tillverkning av två kilo snus. Övriga kemikalier ingår ej längre till snussatserna utan måste köpas till separat om så önskas. Pitbull Original Extra Grovmald Den första snussats som ut..
300kr
Exkl moms:240kr
Tillverkare: Kungssnus
Denna snussats innehåller grovmald tobakspulver, en snusdosa, manual, stekpåse och lämplig burk för tillverkning av två kilo snus. Övriga kemikalier ingår ej längre till snussatserna utan måste köpas till separat om så önskas. Pitbull Original Grovmald Den första snussats som utvecklades av..
300kr
Exkl moms:240kr
Tillverkare: Kungssnus
Denna snussats innehåller mediummald tobakspulver, en snusdosa, manual, stekpåse och lämplig burk för tillverkning av två kilo snus. Övriga kemikalier ingår ej längre till snussatserna utan måste köpas till separat om så önskas. Pitbull Original Mediummald Den första snussats som utvecklade..
300kr
Exkl moms:240kr
Tillverkare: Kungssnus
Nikotinstarkaste Snussatsen Hardcore är den starkaste snussatsen som finns att få tag på. Något lössnus med lika hög nikotinhalt finns ej heller att hitta någonstans. Inte minsta rädd för liemannen eller har du bara enormt hög nikotinresistens? Snussatsen ger två kilo färdigt snus. Halter f..
320kr
Exkl moms:256kr
Tillverkare: Kungssnus
Prillan blir lättbakad och har lerig konsistens Original Brand står för ett snus som är extremt lättbakat trots att den innehåller extra grovmald tobak, detta beror på tobakssorterna som denna innehåller. En hög andel av riktigt skör och smakrik Oriental som är lätt att bearbeta och även bidrar t..
320kr
Exkl moms:256kr
Tillverkare: Kungssnus
Mintsmak. Anvisning Blanda hela flaskans innehåll i 2-2,5kilo snus och rör om väl. Låt sedan färsksnuset stå och mogna i någon vecka. Denna arom kan användas till samtliga snussatser av olika fabrikat. Varken glycerin(glycerol), propylenglykol eller extra rökarom tillsättas då denna redan inn..
49kr
Exkl moms:39kr
Visar 1 till 12 av 24 (2 Sidor)