Meny
Din varukorg

Vi levererar bara inom Sverige!

 

Kungssnus

Tillverkare: Kungssnus
Ger en enkel tobakssmak med en lätt touch av salmiak med en härlig sälta.Anvisning Blanda hela flaskans innehåll i 2-2,5kilo snus och rör om väl. Låt sedan färsksnuset stå och mogna i någon vecka.Denna arom kan användas till samtliga snussatser av olika fabrikat. Varken glycerin(glycerol), ..
49kr
Exkl moms:39kr
Tillverkare: Kungssnus
Ett bra alternativ för dig som vill ha en ren tobakssmak eller prova att experimentera med egna smaksättningar. Den enda smaksättaren i denna arom är rökarom, i övrigt endast glycerin och propylenglykol i lagom dos för snus. Glycerin för att ge snuset fuktighetsbevarande egenskaper och propylenglyko..
49kr
Exkl moms:39kr
Tillverkare: Kungssnus
Mjuk och grön citrusdoft med lite torr, gräsig och blommig sötma avrundad med lite mandarin och tjära. Pandoras Palmarosa är särskilt framtagen för att passa tillsammans snussatsen Pandora´s Box Batch 004 och lyfta fram smakerna i det färdiga snuset. Givetvis går det utmärkt att använda till andra ..
49kr
Exkl moms:39kr
Tillverkare: Kungssnus
Smaksatt med vintergröna. Tilltalande frisk och fruktig med lätt sötma. En klassisk smak för Amerikanskt snus.Anvisning Blanda hela flaskans innehåll i 2-2,5kilo snus och rör om väl. Låt sedan färsksnuset stå och mogna i någon vecka.Denna arom kan användas till samtliga snussatser av olika ..
49kr
Exkl moms:39kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)