Meny
Your Cart

Vi levererar bara inom Sverige!

 

Tillverkare Lumberjack Snus

Tillverkare: Lumberjack
Lumberjack Portionssnus Snussats Special 320g innehåller ca 500prillor. Lumberjack Special Portionssnus är en "Gör Eget Snus" Snussats. Tobakssmaken är i framkant, med en lätt rökighet samt en hint av bergamott-olja som ger en lätt accent till  smaksättningen. Special går även den ..
310kr
Exkl moms:248kr
Tillverkare: Lumberjack
Lumberjack Portionssnus Snussats Original 320g innehåller ca 500prillor. Lumberjack Original Portionssnus är en snussats som går att snusa som den är eller tillsätta smak till. Tobakssmaken är en fyllig och tydlig tobakssmak med en lätt rökighet som ger snuset en djupare smak. Original bibeh..
310kr
Exkl moms:248kr
Tillverkare: Lumberjack
Lumberjack Portionssnus Snussats Lakrits 320g innehåller ca 500prillor. Lumberjack Lakrits Portion är en snussats med välfyllda prillor och en traditionell robust tobakssmak med rökig tobak! Lakrits har en tillsatt smak av lakrits som går lika bra att snusa som den är, eller tillsätta en komplime..
310kr
Exkl moms:248kr
Lumberjack Portionssnus Enbär 320g
SLUTSÅLT!
Tillverkare: Lumberjack
Lumberjack Portionssnus Snussats Enbär 320g innehåller ca 500prillor. Lumberjack Enbär Portionssnus är en snussats som innehåller ca 500 st välfyllda portionspåsar med ett robust och kraftigt snus, helt utan kompromisser. Snuset är smaksatt med enbärssmak som ger snuset en kryddig och l..
310kr
Exkl moms:248kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)