Meny
Din varukorg

Vi levererar bara inom Sverige!

 

X-15

Tillverkare: X-15
Högkoncentrerad rökarom från X-15. Aromen passar lika bra till lössnus som till portionssnus.Bruksanvisning: 8ml räcker väl till 1kg snussats. Vi rekommenderar att man smaksätter försiktigt & lite i taget. Blanda ordentligt, gärna med elvisp eller assistent. Förvara snuset i kylen och l..
30kr
Exkl moms:24kr
Snusarom X-15 Rappmix 8ml
SLUTSÅLT!
Tillverkare: X-15
Högkoncentrerad arom från X-15 med smak av örter och enbär. Påminner om Göterborgs Rapé. Aromen passar lika bra till lössnus som till portionssnus.Bruksanvisning: 8ml räcker väl till 1kg snussats. Vi rekommenderar att man smaksätter försiktigt & lite i taget. Blanda ordentligt, gärna me..
30kr
Exkl moms:24kr
Snusarom X-15 Gruvmix 8ml
Populär SLUTSÅLT!
Tillverkare: X-15
Högkoncentrerad arom från X-15. Gruvmix är unik då den förhöjer snusets naturliga tobakssmak och ger tobaken en djupare och komplexare karaktär. Aromen passar lika bra till lössnus som till portionssnus.Bruksanvisning: 8ml räcker väl till 1kg snussats. Vi rekommenderar att man smaksätter för..
30kr
Exkl moms:24kr
Snusarom X-15 Admiral 8ml
Populär
Tillverkare: X-15
Högkoncentrerad arom från X-15 med smak av citrus och bergamotte. Påminner lite om General. Aromen passar lika bra till lössnus som till portionssnus.Bruksanvisning: 8ml räcker väl till 1kg snussats. Vi rekommenderar att man smaksätter försiktigt & lite i taget. Blanda ordentligt, gärna..
30kr
Exkl moms:24kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)